Wijnhuizen

Cabonaldo/Gallo

De vierde generatie, broers Carlo en Guido Gallo, staan aan het roer van dit schip dat sinds 1900 rond de wijngaarden van Montabone vaart. Ze bezitten 15 hectaren grond in de heuvels van Monferrato. De handgeplukte oogsten ondergaan een nauwkeurige behandeling om een zo mooi mogelijk eindproduct te verkrijgen.

Bekijk de wijnen van Cabonaldo/Gallo

Mario Costa

Sfeerbeeld Mario Costa.

De vierde generatie sinds 1952 die volgens traditie het huis in ere houdt. Met de familiegeschiedenis hoog in het vaandel, dragen deze wijnboeren een ware filosofie mee in hun wijnen; de familie is het hart, traditie en passie zijn de kwaliteit. Met hun blik op de toekomst hanteert het wijnhuis tevens een eco-duurzame productie.

Bekijk de wijnen van Mario Costa

Silvia Castagnero

De fantasierijke Silvia woont in het huis “C'era una Volta” (grof vertaald: “Ooit, lang geleden …”). Het landgoed is reeds 250 jaar bezit van de familie Castagnero. Nu Silvia het bedrijf van haar vader, Giuseppe, heeft geërfd, maakte ze de belofte om de naam van haar vader levend te houden; een belofte die zij met een enorme toewijding nakomt.

Bekijk de wijnen van Silvia Castagnero

Siridia

Dit jong, modern wijnhuis werd geïnspireerd door een nacht lang de sterren te observeren. Na een lange periode te werken bij één van de meest prestigeuze domeinen in Valpolicella, besloot de jonge Edoardo Speri op 35-jarige leeftijd zijn eigen huis te stichten. Met veel fantasie begon hij aan een eerste reeks wijnen, en zijn product is sindsdien reeds erkent bij “Eccellenze Italiane” waarop hij enorm trots is.

Bekijk de wijnen van Siridia

Nieuwe wijnhuizen

Na een ongelofelijke start hadden we de smaak te pakken en hebben we nog enkele exclusieve wijnhuizen aan ons gamma toegevoegd: