Uniek in België

Sfeerbeeld Castagnero.

Bij ons vind je de lekkerste Italiaanse wijnen rechtstreeks van de kleine zelfstandige wijnboer. Onze selectie wijnen is zorgvuldig samengesteld na bezoeken aan warme, Italiaanse familiebedrijven waar we de wijnen hebben geroken, geproefd en genoten. Allen zijn aangesloten bij FIVI, een vereniging voor kleine zelfstandige wijnboeren die de authenticiteit van hun producten waarborgt. Vanwege hun passie voor het vak produceren deze wijnhuizen alleen kleinere, beperkte oplages, waardoor de kwaliteit van hun wijnen gewaarborgd blijft.

Onze wijnhuizen hebben elk een eigen, uniek verhaal en hun wijnen zijn perfect om cadeau te geven bij een speciale gelegenheid of om te serveren aan jouw tafel.

Ons verhaal

Met een voorliefde voor Italië, het volk, eten en wijn, zijn wij ons avontuur gestart om deze wijnen te delen met andere wijnliefhebbers. Na een grondige voorbereiding en een intense reis hebben we een selectie van deze familiebedrijven teruggebracht naar België. Het is onze missie om jou te laten genieten van de kwaliteit, authenticiteit en passie die onze Italiaanse wijnhuizen uitstralen. Je hoeft geen wijnkenner te zijn om te genieten van onze wijnen, wals, ruik en proef, en laat je verrassen door de smaken en geuren van deze heerlijke wijnen.

Onze winkel biedt een ruime keuze aan Italiaanse topwijnen, naast nog vele andere producten. Met onze passie en expertise kunnen we je helpen bij het kiezen van de perfecte fles wijn voor elke gelegenheid. Kom langs en ontdek onze selectie wijnen en proef zelf waarom we zo enthousiast zijn over deze heerlijke producten.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze wijndegustaties en ontdek de heerlijke wereld van Italiaanse wijnen! Wij organiseren regelmatig degustaties waarbij je verschillende soorten wijnen kunt proeven en kennis kunt maken met de wijnen van onze gepassioneerde wijnboeren. Tijdens deze proeverijen laten we je kennis maken met onze unieke selectie wijnen en geven we tips en advies over hoe je het beste van deze heerlijke drank kunt genieten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een wijndegustatie!.