Eindwerken

Je kunt bij ons terecht voor het kopiëren, uitprinten en inbinden van jouw eindwerken, thesissen of cursussen, zowel in kleur als in zwart-wit, en dat in de kortst mogelijke tijd. Onze service garandeert levering vandaag, klaar morgen! Wij bieden professionele afwerking met transparante folie voor- en achteraan, met zwaar kartonnen vel onderaan.

Wij bieden verschillende inbindsystemen aan, waaronder metalen ringen in zwart of zilver, of een gelijmde inbinding met warmlijm in zwarte, witte of donkerblauwe band.

Netwerkprinten

Ook voor het uitprinten van je brochures, presentaties, cursussen, silabi, gebruiksaanwijzingen en andere documenten kan je bij ons terecht. Onze krachtige computers en digitale druksystemen maken het mogelijk om snel en met de hoogste kwaliteit jouw werk op papier te zetten, in kleur of in zwart-wit.

Wij bieden diverse keuzes in papier en karton en een inbinding met metalen ringen of gelijmd met al of niet geplastificeerde kaft voor een professionele uitstraling van jouw werk.

Je kunt je werk naar ons toesturen via USB stick, cd/dvd of e-mail (in pdf-formaat) en wij behandelen jouw werk met de grootste zorg. Voor mensen die hoge kwaliteitsafbeeldingen wensen, raden wij een minimumresolutie aan van 300dpi.

Nummerwerk

Onze kennis stelt ons in staat om jou een uitgebreid aanbod te bieden van diverse toepassingen rond 'variabel drukken', waaronder gepersonaliseerd drukwerk, diverse nummeringen op jouw drukwerk, en drukwerk met variabele pictogrammen en beeldvorming.