Eindwerken

Uw eindwerken, thesissen of cursussen kunt u bij ons laten kopiëren, uitprinten en inbinden in de kortste tijd, en dit zowel in kleur als in zwart-wit. Onze service: VANDAAG GELEVERD... MORGEN KLAAR! Wij bieden professionele afwerking met transparante folie voor- en achteraan, met zwaar kartonnen vel onderaan.

Inbindsystemen:

  • metalen ringen (zwart of zilver);
  • gelijmd met warmlijn (blijvend elastisch en oersterk). Keuze in zwarte, witte of donkerblauwe band.

Netwerkprinten

U kan bij ons uw brochures, presentaties, cursussen, silabi, gebruiksaanwijzingen, enz. laten uitprinten.

Wij zijn capabel om heel wat files te lezen, in diverse programma's gemaakt. Dankzij de naadloze verbindingen tussen onze krachtige computers en onze digitale druksystemen kunnen wij uw werk in korte tijd en tegen de hoogste kwaliteit voor u op papier brengen (zowel in kleur als in zwart-wit).

Diverse keuze in papier en/of karton en een inbinding met metalen ringen of gelijmd met al of niet geplastificeerde kaft maakt van uw werk een eindproduct met een professionele look.

Breng ons uw cd-rom, dvd of stuur uw werk via e-mail (alles het liefst in pdf-formaat) en wij behandelen uw werk verder met de grootste zorgen. Mensen die hoge kwaliteitsafbeeldingen wensen, dienen er rekening mee te houden dat deze een minimumresolutie dienen te hebben van 200dpi (400dpi is aangeraden).

Nummerwerk

Dankzij onze kennis kunnen wij u een uitgebreid aanbod geven van diverse toepassingen rond 'variabel drukken'.

Wij verzorgen:

  • uw gepersonaliseerd drukwerk;
  • diverse nummeringen op uw drukwerk;
  • uw drukwerk met variabele pictogrammen;
  • uw drukwerk/printjob met variabele beeldvorming, enz…